::::درمان بیماری چشمی RP از طریق سلول های بنیادی::::
انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی واشتارگارت در ایران
به وب سایت اختصاصی بیمارانRP خوش امدید
سری لوازم آشپزخانه فیلیپس جاروبرقی فیلیپس اتو بخار فیلیپس ریش تراش فیلیپس لومیا فیلیپس

نویسندگان
پیوند ها
امکانات

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 40
بازدید دیروز : 21
بازدید هفته : 98
بازدید ماه : 1225
بازدید کل : 166561
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2


دریافت كد ساعت


پیج رنک


رنک الکسا

با کلیک بر روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید
درباره وب سایت
به انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی[RP]ـ تی یلم خوش آمدید.
اخرین مطالب
ارشیو مطالب
پیوند های روزانه
نظر دهید نظر

 

...::::درمان بیماری چشمی RP از طریق سلول های بنیادی::::...

درمان بیماری چشمی RP از طریق سلول های بنیادی
یک متخصص چشم از پژوهش در زمینه درمان بیماری رتینیت پیگمانتر یا RP توسط سلول های بنیادی در کشورهای ایران، روسیه و امریکا خبر داد و درمان این بیماری با سلول های بنیادی را در آینده امکان پذیر دانست.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از بنیان،دکتر محمد علی جزایری در مورد بیماری رتینیت پیگمانتر یا RP (Retinitis Pigmentosa) اظهار داشت: این بیماری یک بیماری ژنتیکی است که از طریق والدین به بچه منتقل می شود و فرد مبتلا به مرور زمان به دلیل ایجاد مشکل در شبکیه چشم، بینائی خود را از دست می دهد.علائم این بیماری شب کوری است.به طوری که فرد مبتلا در تاریکی قادر به دیدن اجسام نیست.
وی در مورد درمان های این بیماری توضیح داد: 40 سال پیش کشور فرانسه آمپولی را از عصاره جنین به دست آورده و به چشم تزریق می کرد.اما این درمان موثر نبود و بسیاری از افراد بینائی خود را از دست می دادند.اما در حال حاضر با پیشرفت تکنولوژی در کشور روسیه در این امر پیشتاز است ، کشور ایران که در زمینه سلول های بنیادی بسیار قوی است و همچنین آمریکا می توان به درمان این بیماری از طریق تزریق سلول های بنیادی امیدوار بود.البته تزریق سلول های بنیادی باید از فرد دیگر انجام پذیرد.زیرا طی این بیماری سلول های بنیادی فرد بیمار از بین خواهند رفت.
*خشکی شبکیه چشم نتیجه کاهش ترشح غده اشک
دکتر جزایری خشکی شبکیه چشم را نتیجه کاهش ترشح غده اشک دانست و گفت: خشکی چشم یکی از شایع‌ترین بیماری‌های چشم است که می‌تواند اشکالاتی همچون تبخیر زیاد اشک یا کاهش تولید اشک را به همراه داشته باشد. احساس وجود جسم خارجی در چشم، سوزش، خشکی، ترس از نور، در موارد نادری تاری دید، قرمزی چشم، خستگی و سنگینی چشم از علائم شایع این بیماری است که با بالا رفتن سن قابل ملاحظه است.این بیماری در خانم ها و پس از یائسگی رایج تر است.
وی بهترین راه را پیشگیری از ایجاد آن دانست و افزود: عوامل مختلفی از قبیل مصرف برخی دارو ها، عمل لیزیک چشم، تغییرات آب و هوایی و... باعث خشکی شبکیه می شوند.استفاده از اشک مصنوعی در مواردی که شدت خشکی بالا نیست موثر است.در غیر این صورت سوزاندن مخاط اشکی و جلوگیری از ترشح آب چشم به بینی و در نتیجه ذخیره اشک توصیه می شود.
*عدم وجود درمان قطعی ماکولای چشم در کنار دیابت
دکتر جزایری در پاسخ به این سوال که درمان فردی که دچار ماکولای چشم و در عین حال دیابت چطور انجام می شود گفت: ماکولا قسمتی از شبکیه است که به طور طبیعی درهمه افراد وجود دارد. اما بعضی بیماری‌ها می‌توانند این قسمت را درگیر کنند.  تخریب لکه زرد، شایعترین علت کاهش بینایی ناشی از سن است که علت دقیق آن هم هنوز شناخته نشده است. به عبارت دیگر، تخریب یا استحاله ماکولا،‌ علت شایع افت دید در افراد بالای 55سال است.توصیه من به این افراد این است که سریع به پزشک مراجعه کنند و با مصرف داروهای لازم و جراحی از پیشرفت این بیماری جلوگیری کنند.
جراح و متخصص چشم پزشکی در ادامه خاطر نشان کرد: درحال حاضر برای کسانی که هم دچار ماکولا هستند هم دچار دیابت، راه درمان قطعی وجود ندارد و فقط می توان از پیشرفت بیماری جلوگیری کرد.
وی افزود: هرچند بیماری که مبتلا به لکه زرد می‌شود، نابینا نمی‌شود، چون فقط قسمت مرکز بینایی تخریب می‌شود نه قسمت محیطی ولی بینایی‌ بیمار به قدری کم می‌شود که دیگر نمی‌تواند مطالعه کند و یا کارهای ظریف انجام دهد و وقتی به جایی خیره می‌شود، در مرکز آن، قسمتی را به شکل کدر یا لکه و یا خاکستری رنگ مشاهده می‌کند. همچنین ممکن است همراه این بیماری کوچک دیدن اشیاء یا بزرگ دیدن اشیاء و یا کج دیدن اشیاء هم ایجاد شود.

دکتر جزایری در پایان به پیشرفت چشم گیری چشم پزشکی در جهان و ایران اشاره کرد و گفت:با توجه به سابقه 50 ساله من در این عرصه و مقایسه سال های گذشته با سال های اخیر، باید بگویم علمی چشم پزشکی پیشرفت قابل توجهی داشته است.در گذشته حتی بیماری های ساده چشم هم قابل درمان نبود و بسیاری از افراد بینائی خود را از دست می دادند.در صورتی که در حال حاضر با پیشرفت علم و تکنولوژی، سخت ترین بیماری های چشمی هم قابل درمان هستند.



نظرات شما عزیزان:

جملات زیبا
ساعت14:11---10 آبان 1392
خوشحالم که حمایت میکنین با سلام خواهش میکنم نظرات ات را در تالار گفتگو بگذارید محسن سروش

منتظر
ساعت13:44---7 آبان 1392
با سلام امیدوارم آینده ای که در این پیام درج شده آینده ای بسیار نزدیک باشد .

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب این وب سایت متعلق است به
www.RPiRani.iR
کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است